iulie 3

Muntele Cozia

0  comments

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Muntele Cozia se afla in dreptul statiunii Calimanesti, pe stanga Oltului. Altitudinea maxima este 1668 m – Vf. Cozia.

Traseul l-am inceput de la Manastirea Stanisoara. Pana aici am ajuns cu masina, pe drumul forestier ce incepe de la intrarea in Parcul National Cozia ( din Păușa).

Diferenta de nivel este de aproximativ 900 m (de la Manastirea Stanisoara pana la cabana Cozia). Durata este de 3-3.5 ore, mers normal cu ceva pauze.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][us_single_image image=”508″ size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Traseul incepe prin dreapta Manastirii (cum te uiti la aceasta) si este marcat cu banda albastra.

Drumul prin padure este foart bine marcat. Mare parte din traseu este prin padure.

Cea mai dificila zona, insa abordabila pentru orice persoana cu pregatire medie, este zona cu lanturi. Cativa metri (altitudine) de urcare de-a lungul lanturilor.[/vc_column_text][us_single_image image=”731″ size=”full”][vc_column_text]De-a lungul traseului puteti gasi luminisuri cu vedere asupra intregii vaii Oltului. Daca nu este innorat, peisajul este superb.

[/vc_column_text][us_single_image image=”732″ size=”full”][vc_column_text]Aproape de cabana Cozia se iese din padure. Vederea este mirifica![/vc_column_text][us_single_image image=”734″ size=”full”][vc_column_text]Ceasul din imagine Suunto Ambit3 Vertical.[/vc_column_text][us_single_image image=”736″ size=”full” link=”url:http%3A%2F%2Ftime2sport.ro%2Fproduct-category%2Fceasuri-accesorii-suunto%2Fceasuri-suunto-ambit3-vertical%2F||”][/vc_column][/vc_row]


Tags


Produse din Shop 

Tricou dama, Summit Your Heart

Clone of Tricou Dama Mountains

Set sacose bumbac printate

Bluza #teamAngels, alba

Tricou Dama Mountains

Tricou Dama Aripi Inger

Bluza #teamAngels, negru

Tricou sport ‘I don’t need therapy’

Lasa-mi un comentariu :)

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ai nevoie de informatii de la mine? Scrie-mi mai jos

Name*
Email*
Message
0 of 350